"CRM Nordic hjalp os med at blive kunde-orienterede.."

Direktør Keld Jensen fra Simgolf begyndte at arbejde med CRM Nordics CRM software for 2 måneder siden. Han udtaler "Før vi tog fat i CRM Nordic sad vi med vores Outlook og Excel ark og forsøgte forgæves, at holde styr på vores kunder og emner. Vi arbejdede også lidt med e-mail markedsføring  - men for at være ærlig, var det lidt uoverskueligt". 
 
"Zoho CRM ændrede det fuldstændigt. Vi fik CRM Nordic til at implementerer systemet og lave processer der passede til os og vores arbejdsdag. I dag foregår styring af lead, kunder (både B2B og B2C) samt tilbud og fakturering gennem vores CRM system. Vi droppede også vores gamle e-mail marketingssystem, og skiftede til det integrerede Zoho Campaigns" udtaler Keld Jensen.
 
Da processen var godt igang, og Simgolf så hvad der kunne lade sig gøre, så benyttede de muligheden til også at få lavet deres egen app. Med den app bliver det muligt for Simgolf at få fuldstændig klarhed over hvem der bruger deres center og hvornår deres center bliver benytte mest. Den information er integreret ind i CRM og e-mail marketingssystemet gør Simgolf istand til helt at målrette sine e-mail kampagner, til mindste detalje. 
 
Simgolf benytter CRM Plus licenser, samt Creator licens. Implementering og support udføres af CRM Nordic ApS.

Lead validering, så det batter.

Det er nu snart 6 år siden Skanlux Huse startede med Zoho CRM. 

"Jamen, det er lead validering, så det batter" siger Bjørn Krogh Andersen, Direktør i Skanlux Huse, på spørgsmålet om brugen af Zoho CRM. "Vi er i den heldige situation, at vi få masser af leads hver dag. Zoho CRM hjælper os med at finde ud af hvem vi skal holde fokus på her og nu, og hvem vi kan servicerer digitalt"
 
Vi løb jo hurtigere og hurtigere, uden vi kunne se effekten på salgstallene. Vi manglede et system, til både kunde- og salgsstyring, og især til at sætte retningen for hvem og hvor vi skulle løbe hen.
CRM Nordic sætte sig ind i vores processer, og implementerede Zoho CRM, så vi idag kan servicerer vores kunder bedre, hurtigere og selv følge med.
 
Skanlux benytter CRM Proffesionel licenser. Implementering og support udføres af CRM Nordic ApS.

En platform til samarbejde. 

ditFirma.com er en iværksætter platform for nystartede virksomheder, som har behov for sparring og netværk.
 
Vi manglede en platform hvor vi kunne få samlet alle parter, iværksætterne (Stars) mentorerne (Hero's) og få samlet al information og kommunikation.
Zoho Connect gør dette på en simpelt og inuitiv platform, som vi bruger på daglig basis. Vores netværks brugere, bruger det endvidere også, uden for mange spørgsmål, da det er lige til – dette gør det nemt for os i ditFirma. 
 
CRM Nordic står for Supporten som er hurtig og imødekommende, dette gør, at man som bruger føler sig i gode kompetente hænder.
Alt i alt kun gode anbefalinger fra ditFirma.
 
Nicolaus Heimbürger - Partner
 
ditFirma.com benytter Connect & CRM licenser. Implementering og support udføres af CRM Nordic ApS.