Forstå dine kunder bedre...
Følg dine leads, kunder og kontakter, når de bevæger sig rundt på dine kampagner og website
Zoho Kampagner spore, hvad der sker, efter du har sendt din email og sociale kampagner. Forstå dine abonnenter, fans og kunder bedre med SalesIQ.
Sammenlign dine e-mail kampagner og automatiser dine kunders handlinger også på dit website.
Kontakt os
Priser & funktioner

Basale funktioner

 1. Email Marketing gjort let
  Du har oplysninger, som du vil dele med dine kunder. At sende regelmæssige e-mail kampagner behøver ikke at være trættende. Med alle de rigtige værktøjer, som Zoho Kampagner bliver det nemt at designe, sende, fremme og spore alle dine e-mail marketing kampagner.
 2. Ser godt ud - med få klik
  Få din email design klar på næsten ingen tid. Vælg en af de pre-designede skabeloner fra galleriet og skab professionelt udseende e-mail skabeloner. Disse skabeloner kombineret med vores drag-and-drop editor gør det nemt for dig at designe dine nyhedsbreve eller kampagner.
 3. Forstå dine kunder bedre...
  Spore effektiviteten af dine kampagner i real-tid. Disse detaljerede rapporter giver dig et komplet billede af åbnede, klikfrekvenser, frameldte abonnementet, afvisninger, sociale medier engagement og endda geolocation rapporter. Du kan derefter foretage de nødvendige ændringer i dine fremtidige kampagner.
 4. Automatiser din marketing
  Send målrettet indhold til dit publikum baseret på deres nuværende stadie i salgsprocessen eller endda sende meddelelser baseret på deres adfærd i en e-mail. Brug e-mail-arbejdsgange og autosvar til at sende relevant indhold på det rigtige tidspunkt til din målgruppe.
 5. Ud på de sociale medier
  Gå ud over e-mail kampagner. Suppler din e-mail marketing indsats med sociale medier. Du kan nå et bredere publikum ved at fremme kampagner på Facebook, Twitter og LinkedIn.
 6. Kampagner On-The-Go
  Administrer dine e-mail kampagner, postlister og abonnenter på farten. Du behøver ikke at være logget ind på din web-konto til at sende udfyldte kampagner eller kontrollere kampagneeffektivitet. Du har det hele lige på din mobil.
 7. Tilknyt Zoho CRM
  Zoho Kampagner integreres med Zoho CRM, så du kan målrette dine kundeemner og udsigterne med engagerende e-mail kampagner. Resultaterne af dine kampagner er tilgængelige i din CRM-konto, så du kan træffe bedre salgs beslutninger.
 8. Og meget meget mere...
  Dette skal ses. Book en uforpligtende fremvisning, og få en dialog om mulighederne hos netop dig.
Kontakt os